Санација на дефект, прекин на вода во дел од градот

Почитувани,

Поради санација на дефект прекин на вода ќе имаат делови од следните улици:

  • Мише Ефтим
  • Томе Никле
  • Тодор Проески
  • Дел од центарот на Крушево

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
11.04.2024 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево