Прекин на вода на 3 улици

Почитувани,

Поради дефект на дел од водоводната мрежа прекин на вода од 8:30 часот ќе имаат следните улици

  • Тодор Проески
  • Дел од Томе Никле
  • Дел од Нико Доага

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
22.02.2024 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево