Прекин на вода во центарот и три улици, работиме на дефект

Почитувани,

Поради работа на дефект прекин на вода ќе имаат 3 улици и центарот на Крушево.

Партизанска, Питу Гули и делови од Коча Миленку се улиците на кои ќе има прекин до надминување на проблемот.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
09.08.2023г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево