Прекин на вода на три улици поради дефект

Почитувани,

Поради дефект на дел од улица Партизанска прекин во водоснабдување ќе има на следните улици:

  • Партизанска
  • Питу Гули
  • Коча Миленку

Реконструкцијата на водоводната линија која се одвива на ул. Партизанска не го опфаќа делот каде што се појави денешниот проблем.

ЈП „Комуна“ Крушево се заблагодарува на разбирањето од граѓаните.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
14.09.2022г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево