Прекин на вода на 3 улици, продолжува реконструкцијата на водоводна линија

Почитувани, Прекин во водоснабдување ќе има на делови од улиците Партизанска, Питу Гули и Коча Миленку. Прекинот доаѓа како резултат на активностите за реконструкција на воводна линија на улицата Партизанска.…

ЈП „Комуна“ - Крушево