Ефремова Трајкоска: Пред се здравје, а потоа успех и многу среќа на сите граѓани

Почитувани, Во име на сите вработени на ЈП „Комуна“ сакам да Ви ја честитам Новата 2021-ва година со желби за здравје, успех на професионален план и многу среќа. Посакуваме 2021…

ЈП „Комуна“ - Крушево