Окта со донација за решавање на проблемот со пумпната станица

Со донација од компанијата „Окта“ „Комуна“ и општина Крушево успеаа да го решат проблемот по оштетувањето на пумпата во пумпната станица во с. Норово од каде што се пумпа вода…

Чистење на канали во с. Саждево

ЈП „Комуна“ е на терен во с. Саждево и се работи на расчистување на канали. „Изминатиов период активно работиме на чистење канали за да превенираме поплавување од дождови и евентуално…

ЈП „Комуна“ - Крушево