Проверката на водомерите да се врши „онлајн“

Почитувани, Зимските услови и состојбата со коронавирусот не секогаш овозможуваат службите на „Комуна“ на лице место да ја проверуваат состојбата со водомерите. Заради овие причини апелираме граѓаните да ја користат…

ЈП „Комуна“ - Крушево