Дефект на водоводната мрежа во с. Бучин

Почитувани сограѓани од с. Бучин,

Заради дефект на водоводната мрежа домаќинствата од ова населено место ќе имаат недостатоци од вода. Службите на „Комуна“ се на терен и го решаваат проблемот.

Благодариме на разбирањето и трпението.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево