Тековно зимско одржување на улици и јавни површини

По обилните врнежи на снег изминатиот викенд ЈП „Комуна“ Крушево продолжува со тековно одржување на улиците и јавните површини. Во пресрет на викендот, кога во Крушево се очекува наплив од…

Краткотраен недостиг од вода во неколку делови во Крушево

Од 9 часот пределот од ресторан Либра до ПСШ Липа ќе има краткотраен недостиг од вода. Од 10 часот без вода ќе бидат домаќинствата на улиците Томе Никле, Мише Ефтим,…

ЈП „Комуна“ - Крушево