До 15 и 30 недостаток на вода во с. Норово

Почитувани граѓани од с. Норово, Заради прекумерно течење на вода во домаќинствата како превентивна мерка од замрзнување во моментов има недостаток од вода. Се очекува резервоарот со вода да биде…

ВД директорката Ефремова Трајкоска на 64 седница на советот на општина Крушево

ВД директорката на ЈП „Комуна“ Крушево Станка Ефремова Трајкоска денес присуствува на 64-та седница на советот на општина Крушево на која советниците, меѓу другото, расправаат за финансискиот план и годишната…

ЈП „Комуна“ - Крушево