До 15 и 30 недостаток на вода во с. Норово

Почитувани граѓани од с. Норово,

Заради прекумерно течење на вода во домаќинствата како превентивна мерка од замрзнување во моментов има недостаток од вода.

Се очекува резервоарот со вода да биде повторно наполнет со доволна количина на вода до 15 и 30 часот. Од тогаш ќе продолжи редовното водоснабдување.

Апелираме граѓаните да бидат умерени во протокот на вода во домаќинствата за да се спречат понатамошни вакви кратки недостатоци.

ЈП „Комуна“ Крушево се заблагодарува на разбирањето.

Со почит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево