Краткотраен недостиг од вода во неколку делови во Крушево

Од 9 часот пределот од ресторан Либра до ПСШ Липа ќе има краткотраен недостиг од вода.

Од 10 часот без вода ќе бидат домаќинствата на улиците Томе Никле, Мише Ефтим, делови од Партизанска, Питу Гули, Коча Миленку и Манчу Матак.

Почитувани сограѓани, ви благодариме на разбирањето.

*Соопштението е оригинално објавено на страницата на Фејсбук на ЈП „Комуна“ Крушево пред 9 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево