Чистење на отпад околу Крушевско Езеро

По пријава на граѓани денес „Комуна“ работи на собирање отпадоци околу Крушевско Езеро, спортските игралишта и т.н. „корзо“. Собрана е голема количина на отпадоци и затоа ЈП „Комуна“ апелира на…

ЈП „Комуна“ - Крушево