Ќе се прават платформи за контејнери, се уредува просторот околу локациите за фрлање отпад

Од денес ЈП „Комуна“ започнува со уредување на простор околу локациите каде што се поставени контејнери, односно ќе се изградат платформи. Се започнува од ООУ „Никола Карев“ каде што има…

ЈП „Комуна“ - Крушево