Денес се посолува и се работи на пристапни патеки

Утрово ЈП „Комуна“ Крушево продолжува со посолување и расчистување на пристапни патеки до објекти од витално значење. Денес ќе се работи главно со тракторот на посолување и расчистување на потесните…

ЈП „Комуна“ - Крушево