„Комуна“ предлага цена на вода според Регулаторна, сите наводи за криминал да се достават до ОВР Крушево

Почитувани, ЈП „Комуна“ Крушево во својата работа се води од економската оправданост за функционирање на претпријатието, препораките на релевантни институции и состојбата на терен. „Комуна“ не може да профитира затоа…

ЈП „Комуна“ - Крушево