Прекин на вода заради дефект

Почитувани, Утрово настана дефект за чие санирање беше неопходно да има прекин на вода. Прекинот се случува на следните делови од улици: Коча Миленку Питу Гули Ќиро Фетак Никола Карев…

ЈП „Комуна“ - Крушево