Прекин на вода заради дефект

Почитувани,

Утрово настана дефект за чие санирање беше неопходно да има прекин на вода. Прекинот се случува на следните делови од улици:

  • Коча Миленку
  • Питу Гули
  • Ќиро Фетак
  • Никола Карев
  • хотелите

„Комуна“ се извинува до граѓаните и сопствениците на хотелите за задоцнетото известување. Ве уверуваме дека сме на терен и работиме на брзо разрешување на дефектот.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
18.02.2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево