Потпорен ѕид кај Музеј на Илинденско востание

Се санира потпорен ѕид на пат кој води до Музејот на Илинденско востание. По оштетување на потпорниот ѕид „Комуна“ презема мерки за санација за целосна функционалност на патот и пристапот…

ЈП „Комуна“ - Крушево