Потпорен ѕид кај Музеј на Илинденско востание

Се санира потпорен ѕид на пат кој води до Музејот на Илинденско востание. По оштетување на потпорниот ѕид „Комуна“ презема мерки за санација за целосна функционалност на патот и пристапот до музејот.

„Работиме на уредување на градот и подобрување на состојбата на улиците во целиот град. Денес работиме на оштетен потпорен ѕид во близина на музејот на Илинденско востание со цел да ја запазиме безбедноста и секако подобрување на пристапните патеки во пресрет на на туристичката сезона“, велат од ЈП „Комуна“ Крушево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево