Уредување во паркот, безбедна околина за безбедна забава на децата

За поголема безбедност се уредува просторот околу нишалките во градскиот парк. Овој парк се наоѓа во центарот на Крушево и се користи најмногу од најмладите. Со негово уредување „Комуна“ ќе…

ЈП „Комуна“ - Крушево