Отпадот да се фрла во контејнерите кај пазарот, известување до бизнисите во центарот на Крушево

Угостителите од центарот на градот да ги користат контејнерите кај градскиот пазар, додека мрежестиот контејнер кај Стопанска банка се отстранува. „Комуна“апелира до сите сопственици на бизниси во центарот да не…

ЈП „Комуна“ - Крушево