Прекин на вода, се работи на водоводна линија и приклучок

Денес продолжуваме со работа на реконструкција на водоводна линија и поставување на приклучок на вода. За време на активностите ќе има прекин на вода на следните делови од градот. Центар…

ЈП „Комуна“ - Крушево