Повеќе приходи, обврските за струја се зголемуваат, граѓаните мора да ги плаќаат сметките

Вториот квартален извештај за 2022 година покажува зголемување на приходите на ЈП „Комуна“ Крушево и зголемени трошоци за струја како резултат на енергетската криза. Приходите за вода во град Крушево…

ЈП „Комуна“ - Крушево