Уште еден потпорен ѕид за санација

Денес „Комуна“ работи на санација на потпорен ѕид на локација во близина на каналот на кој се работеше во текот на вчерашниот ден.

Овој ѕид претставуваше опасност за едно домаќинство, а процесот на санација не е лесен заради локацијата која формира тесен простор и со тоа се отежнува работата на службите на терен.

Вчера „Комуна“ ја заврши санацијата на канал, а претходно се комплетираше санација на потпорен ѕид на влезот на градот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево