Денес во 11 часот акција за чистење – Заедно за почисто Крушево

ЈП „Комуна“ Крушево е еден од предводниците на денешната акција за чистење на Крушево која ќе започне во 11 часот. Ќе бидат опфатени следните локации. Детско игралиште на Гумење Спортски…

ЈП „Комуна“ - Крушево