Уредување и нови содржини во дворот на горното школо

На иницијатива на „Комуна“ се уредува дворот на горната училишна зграда „Никола Карев“, а ќе бидат поставени и содржини за младите. „Ова место во минатото беше место за спортски активности…

Краткотраен прекин на вода, инсталација на нов приклучок

Почитувани граѓани, Инсталираме нов приклучок на вода. Заради тоа краткотраен прекин на вода ќе имаат хотелите и дел од домаќинствата од следните улици: Тодор ПроескиМише ЕфтимКоча МиленкуПиту ГулиПартизанскаНикола КаревМанчу Матак…

ЈП „Комуна“ - Крушево