Активности во Борино – реконструкција на водоводна линија

ЈП „Комуна“ Крушево продолжува со работа во с. Борино. Денес активностите на терен кои се однесуваат на реконструкција на водоводна линија. Линијата е во должина од околу 100 метри, а…

ЈП „Комуна“ - Крушево