Граѓаните да испраќаат состојба на водомер до крајот на февруари

Апликација

„Испрати состојба на водомер“

Апелираме до крајот на месец февруари граѓаните на општина Крушево да ја користат апликацијата „Испрати состојба на водомер“ и преку алатката да ја испраќаат состојбата на водомерот.

Ова е особено важно заради временските услови, состојбата со коронавирусот и поверодостојно наплаќање за вода.

Упатството за користење на апликацијата на следниот линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево