Санација на канал на влезот во Крушево

„Комуна“ работи на санација на канал на влезот на градот со цел заштита на мрежата, но и безбедност во движењето.

„Работиме на влезот на градот овие денови, најпрво преку санација на потпорен ѕид, а започнавме и со санација на канал. Каналот беше отворен и длабок и претставуваше опасност за движење, а санацијата ќе овозможи заштита на мрежата.“, велат од претпријатието.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево