Прекин на вода до 12 часот

Почитувани,

Денес (22.06.2022) до 12 часот ќе има прекин на вода во центарот на Крушево и улиците кои се поврзуваат со центарот, детската градина, здравствен дом и делови од следните улици:

  • Нико Доага
  • Партизанска
  • Питу Гули
  • Таќа Бербер
  • Благо Целев

Причина за овој прекин на вода е испитување за евентуален дефект на водоводната мрежа.

Ви благодариме на разбирањето,
ЈП „Комуна“ Крушево
22.06.2022г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево