Работиме на отстранување на дефект, делови од градот без вода

Зграда на ЈП „Комуна“ Крушево

Почитувани граѓани,

Од утрово работиме на отстранување на дефект кој предизвика прекин на вода на дел од домаќинствата на улиците Тодор Проески, Томе Никле, Мише Ефтим, Коча Миленку и Манчу Матак

Очекуваме брзо разрешување на проблемот и рестарт на редовното водоснабдување.

ЈП „Комуна“ се заблагодарува на разбирањето и трпението.

Со почит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево