Недостаток на вода во Св. Митрани, Пресил и Мало Бучин

Комуна

Заради дефект недостаток на вода ќе имаат домаќинствата од населените места Св. Митрани, Пресил и Мало Бучин.

ЈП „Комуна“ Крушево е на терен и работи на брзо разрешување на дефектот и рестартирање на редовното водоснабдување.

Почитувани,
Ви благодариме на разбирањето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево