Санација и тековно одржување на градскиот парк

Градски парк Крушево

ЈП „Комуна“ работи на доуредување на паркот во центарот на Крушево со санација на местата за седење. Оваа активност се спроведува како последица на популарноста на ова место, особено за родителите и нивните деца, но и пензионерите.

Санацијата на градскиот парк е уште една активност на „Комуна“ во низата на тековно одржување на јавни површини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево