Комуна работи на одвод, санација на улица и активности во селата

ЈП „Комуна“ Крушево денес работи на неколку тековни активности и надминување на проблеми.

Се работи на санација на улица, одвод на улица Питу Гули, а службите се активни и по населените места.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево