Прекин на вода на неколку улици, се работи на дефект

Почитувани,

Поради дефект на водоводната мрежа прекин на вода до решавање на истиот ќе има на улиците Мише Ефтим, Тодор Проески и делови од:

  • Киро Фетак
  • Никола Карев
  • Томе Никле
  • Коча Миленку
  • Манчу Матак

Со почит
ЈП „Комуна“ Крушево
23.06.2022г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево