Дефект на главната водоводна мрежа

Дефект на главната водоводна мрежа

KomunaAug 25, 20231 min read

Почитувани, Работиме на дефект на главната водоводна мрежа. За време на работата прекин на вода ќе има на следните улици. Горните делови од Питу Гули Мише Ефтим Таќа Бербер Ќиро Фетак Никола Карев Се заблагодаруваме на граѓаните за разбирањето. Со…

Прекин на вода во центарот и три улици, работиме на дефект

Прекин на вода во центарот и три улици, работиме на дефект

KomunaAug 9, 20231 min read

Почитувани, Поради работа на дефект прекин на вода ќе имаат 3 улици и центарот на Крушево. Партизанска, Питу Гули и делови од Коча Миленку се улиците на кои ќе има прекин до надминување на проблемот. Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево09.08.2023г.

Продолжува санацијата на Мише Ефтим, граѓаните да користат алтернативни пристапи

Продолжува санацијата на Мише Ефтим, граѓаните да користат алтернативни пристапи

KomunaAug 7, 20231 min read

Санацијата на дел од улица Мише Ефтим продолжува денес и се известуваат граѓаните да ги користат алтернативните улици за движење во овој дел од градот. „Денеска работиме на санација на улицата со цел да се отстранат дупките и да се…

За поставување штандови и продажба – пријава во „Комуна“

За поставување штандови и продажба – пријава во „Комуна“

KomunaJul 24, 20231 min read

Почитувани, За добивање на дозвола за поставување на штандови на 1-ви и 2-ри август на Гумење и Мечкин Камен сите заинтересирани да се пријават во ЈП „Комуна“ Крушево. „Комуна“ потенцира дека служењето на пијалоци да биде исклучиво во пластични чаши…

Работа на Мечкин Камен, на главната улица и кон Горно Дивјаци

Работа на Мечкин Камен, на главната улица и кон Горно Дивјаци

KomunaJul 24, 20231 min read

Подготовките на Крушево за Илинден „Комуна“ ги извршува со засилено темпо. Се коси и уредува просторот кон и на Мечкин Камен, место кое е централно за одбележување на големиот празник Илинден. Со механизација на ЈП „Комуна“ Крушево се коси и…

Post List #3

Дефект на главната водоводна мрежа

Дефект на главната водоводна мрежа

KomunaAug 25, 20231 min read

Почитувани, Работиме на дефект на главната водоводна мрежа. За време на работата прекин на вода ќе има на следните улици. Горните делови од Питу Гули Мише Ефтим Таќа Бербер Ќиро Фетак Никола Карев Се заблагодаруваме на граѓаните за разбирањето. Со…

Прекин на вода во центарот и три улици, работиме на дефект

Прекин на вода во центарот и три улици, работиме на дефект

KomunaAug 9, 20231 min read

Почитувани, Поради работа на дефект прекин на вода ќе имаат 3 улици и центарот на Крушево. Партизанска, Питу Гули и делови од Коча Миленку се улиците на кои ќе има прекин до надминување на проблемот. Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево09.08.2023г.

Продолжува санацијата на Мише Ефтим, граѓаните да користат алтернативни пристапи

Продолжува санацијата на Мише Ефтим, граѓаните да користат алтернативни пристапи

KomunaAug 7, 20231 min read

Санацијата на дел од улица Мише Ефтим продолжува денес и се известуваат граѓаните да ги користат алтернативните улици за движење во овој дел од градот. „Денеска работиме на санација на улицата со цел да се отстранат дупките и да се…

За поставување штандови и продажба – пријава во „Комуна“

За поставување штандови и продажба – пријава во „Комуна“

KomunaJul 24, 20231 min read

Почитувани, За добивање на дозвола за поставување на штандови на 1-ви и 2-ри август на Гумење и Мечкин Камен сите заинтересирани да се пријават во ЈП „Комуна“ Крушево. „Комуна“ потенцира дека служењето на пијалоци да биде исклучиво во пластични чаши…

Работа на Мечкин Камен, на главната улица и кон Горно Дивјаци

Работа на Мечкин Камен, на главната улица и кон Горно Дивјаци

KomunaJul 24, 20231 min read

Подготовките на Крушево за Илинден „Комуна“ ги извршува со засилено темпо. Се коси и уредува просторот кон и на Мечкин Камен, место кое е централно за одбележување на големиот празник Илинден. Со механизација на ЈП „Комуна“ Крушево се коси и…

Post Grid #3

Дефект на главната водоводна мрежа

Дефект на главната водоводна мрежа

ByKomunaAug 25, 20231 min read

Почитувани, Работиме на дефект на главната водоводна мрежа. За време на работата прекин на вода ќе има на следните…

Прекин на вода во центарот и три улици, работиме на дефект

Прекин на вода во центарот и три улици, работиме на дефект

Почитувани, Поради работа на дефект прекин на вода ќе имаат 3 улици и центарот на Крушево. Партизанска, Питу Гули…

Продолжува санацијата на Мише Ефтим, граѓаните да користат алтернативни пристапи

Продолжува санацијата на Мише Ефтим, граѓаните да користат алтернативни пристапи

Санацијата на дел од улица Мише Ефтим продолжува денес и се известуваат граѓаните да ги користат алтернативните улици за…

За поставување штандови и продажба – пријава во „Комуна“

За поставување штандови и продажба – пријава во „Комуна“

Почитувани, За добивање на дозвола за поставување на штандови на 1-ви и 2-ри август на Гумење и Мечкин Камен…

Работа на Мечкин Камен, на главната улица и кон Горно Дивјаци

Работа на Мечкин Камен, на главната улица и кон Горно Дивјаци

Подготовките на Крушево за Илинден „Комуна“ ги извршува со засилено темпо. Се коси и уредува просторот кон и на…

ЈП „Комуна“ - Крушево